Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Paralegal Jurist

Bedrijf
GH Advocaten
Locatie
Boxmeer
Eindigt op
22 januari 2024

GH Advocaten is op zoek naar jou!

GH Advocaten is een toonaangevend kantoor met een zeer goede reputatie. Wij proberen de cliënt te ontzorgen en altijd voor ogen te houden wat echt belangrijk is. We zoeken evenwicht tussen de belangen en het recht en proberen daarmee het hoogst haalbare te bereiken voor onze cliënten.

Waarin onderscheiden wij ons van andere kantoren?

- Je krijgt als je dat wilt je eigen dossiers;
- Je hebt als je dat wilt zelf contact met jouw cliënten;
- Je mag eerst snuffelen aan meerdere rechtsgebieden, voordat je gaat specialiseren;
- We hebben een gezellig en laagdrempelig team;
- We hanteren een (echte) open deur cultuur.

Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden met een onkostenvergoeding en reiskostencompensatie. Onze kantoorinrichting en automatisering zijn op een hoog niveau en ons kantoor biedt thuiswerkmogelijkheden. Opleiding en doorgroeien worden gestimuleerd. Wij zoeken versterking van ons team door een paralegal (jurist; universitair geschoold) voor de algemene civiele praktijk met accent op arbeidsrecht en ondernemingsrecht (mogelijkheden tot specialisatie) voor (bij voorkeur) 4 dagen per week (32 uur).

Beschik jij over een scherpe en doortastende instelling, ben jij juridisch en commercieel vaardig en heb je een flexibele, gemotiveerde en klantvriendelijke houding? Solliciteer dan bij ons! Wij ontvangen graag je brief met CV voor 31 januari 2024 via mvanderstaak@ghadvocaten.nl

Meer informatie of vragen over deze vacature? Neem dan contact op met mw. mr. M.G.J.M. (Martine) van der Staak via 0485-561646. De eerste gesprekken zullen begin februari 2024 worden gepland.