Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Inschrijfformulier lidmaatschap

De JFV Nijmegen heeft als doel het behartigen van de belangen van haar leden in de ruimste zin des woords. Dit betekent dat de JFV jou wil helpen om het maximale uit je studententijd te halen. Dit doen we door het organiseren van vele juridisch inhoudelijke evenementen, evenals vele gezelligheidsactiviteiten. Student zijn is immers meer dan slechts colleges volgen.


Als studievereniging worden er vele studiegerelateerde activiteiten georganiseerd. Jaarlijks wordt er een congres georganiseerd, vinden er vele lezingen plaats, worden gerenommeerde advocatenkantoren bezocht en zijn er excursies naar organisaties als de Hoge Raad, een tbs-kliniek of het College voor de Rechten van de Mens. Ook vinden er jaarlijks studiereizen plaats, met bestemmingen zowel binnen als buiten Europa. Als JFV-lid krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan al deze activiteiten.

Voorts biedt het JFV-lidmaatschap toegang tot een breed scala aan sociale activiteiten, zodat je je medestudenten beter leert kennen en nieuwe vriendschappen kunt sluiten. Als JFV-lid krijg je gratis toegang tot epische feesten en besloten JFV-borrels. Ook kan je deelnemen aan andere gezelligheidsactiviteiten zoals een diner rouler, een biercantus of de jaarlijkse skireis.

Tot slot ontvangen alle JFV-leden het verenigingsblad ‘Bulletineke Justitia’ en kunnen zij samenvattingen kopen bij De Rechtszaak, de winkel van de JFV Nijmegen. Hier kan je als lid tevens onbeperkt koffie en thee halen. Kortom, redenen genoeg om lid te worden. Voor slechts €12,50 per jaar maak je deel uit van de JFV Nijmegen.

Inschrijven kan door middel van het invullen van onderstaand formulier. Heb je nog vragen over het JFV-lidmaatschap? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen of langs te komen op de JFV-kamer (GR 00.115).

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonsgegevens

StudiegegevensRechten bij het lidmaatschap

U kunt zich afmelden voor zowel de digitale nieuwsbrieven als het ontvangen van het verenigingsblad onder 'Mijn vereniging' of door een e-mail te sturen naar secretaris@jfvnijmegen.nl.Machtiging


Voorwaarden

Hier kunt u de privacyverklaring en de gedragscode vinden. Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.