Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Werkstudent Vastgoed

BarentsKrans

klok Voltijd 31 oktober 2022


Over de functie
Als werkstudent verricht je voor in beginsel zes maanden diverse werkzaamheden voor de sectie Vastgoed. De sectie bestaat uit een team van ongeveer 30 advocaten en (kandidaat-)notarissen die nauw en met veel plezier voor het vak met elkaar samenwerken. De expertise van het vastgoedteam bestrijkt alle facetten van een brede vastgoedpraktijk, waaronder bouwrecht, bestuursrecht, huurrecht, overheidsprivaatrecht, projectontwikkeling en vastgoedtransacties. In jouw rol als werkstudent assisteer je bij het opstellen van overeenkomsten, adviezen en processtukken. Ook zoek je verschillende juridische vraagstukken uit en draag je bij aan het informeren van de advocaten over recente ontwikkelingen op het gebied van vastgoed. Uiteraard word je actief begeleid door ervaren advocaten, maar wij geven je graag ook de ruimte om eigen verantwoordelijkheid te dragen. Sterker nog, wij moedigen je aan jezelf te ontwikkelen en dagen je uit het beste uit jezelf te halen! Daarnaast ben je natuurlijk welkom bij onze borrels en andere sociale activiteiten. Op deze manier leer je de (juridische) praktijk en ons kantoor goed kennen.

Over ons
BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 170 kantoorgenoten werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Wij werken in compacte teams vanuit een eigen expertise: zo halen wij op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar. Ons kantoor bestaat uit de volgende secties: Arbeidsrecht, Cassatie, Commerciële Contracten, Corporate, Commercial & Financial Litigation, Corporate/M&A/Banking & Finance, EU & Mededinging, IE & Technologie en Vastgoed.

De lat bij BarentsKrans ligt hoog. Daarom zoeken wij gedreven en ondernemende juridische talenten. We verwachten dat jij, net als wij, dedicated bent. Hiermee doen we onze cliënten een belofte waar we voor staan, namelijk kwaliteit en inhoudelijk hoogstaand werk. Dedicated mensen maken het verschil. Voor zichzelf, voor hun cliënt en voor het team.

Jouw profiel

 • je bevindt je in de laatste fase van je bachelor of in je master Nederlands recht;
 • kennis van het privaatrecht is een vereiste en kennis van het bestuursrecht is een pre;
 • enige praktijkervaring in de juridische dienstverlening is een pre;
 • je bent ambitieus en zowel analytisch sterk als praktisch ingesteld;
 • accuraat werken en scherp formuleren is jou op het lijf geschreven;
 • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels, en
 • je bent bij voorkeur voor minimaal zes maanden beschikbaar.

Ons aanbod

 • een leerzame parttime baan (twee of drie dagen per week) binnen een team dat opereert in de top van de markt;
 • een eigen werkplek op de kamer met de andere werkstudenten;
 • goede begeleiding door de advocaten voor wie je werkzaamheden verricht, en
 • een marktconform salaris, volledige ov-reiskostenvergoeding en lunchkostenregeling in ons bedrijfsrestaurant.

Solliciteren
Ben jij de dedicated werkstudent die wij zoeken? Stuur ons dan je curriculum vitae, motivatiebrief, een kopie van je originele en ongeschoonde cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen via het sollicitatieformulier op onze website. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiters. De sollicitatieprocedure bestaat in beginsel uit één gesprek.

Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling die via onze website zijn binnengekomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Neem contact op

BarentsKrans

Lange Voorhout 3
2514 EA Den Haag, Nederland

070 376 06 06
info@barentskrans.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up