Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Werkstudent Bestuursrecht

Pels Rijcken

klok Voltijd 23 november 2021


Ben jij eind bachelor- of beginnend masterstudent Bestuursrecht en wil jij tijdens je studie als werkstudent werken in een praktijk met maatschappelijk relevante en toonaangevende zaken? Dan zijn wij op zoek naar jou om het team van de sectie Bestuursrecht te versterken.

Over ons
De advocaten op de sectie Bestuursrecht (circa 30 advocaten) zijn gespecialiseerd op het gebied van de bestuurlijke besluitvorming en de rol die de overheid en burgers daarin vervullen. De advocaten vertegenwoordigen overheden bij de rechter en adviseren hen op vrijwel alle terreinen van het bestuursrecht, waaronder  toezicht & handhaving, subsidies, gereguleerde markten, openbare orde, gezondheidsrecht, openbaarheid van bestuur, privacy, Europees recht, vreemdelingenrecht en volkshuisvesting.

Wat bieden wij?
Je maakt kennis met en draait mee in onze unieke praktijk. In lopende zaken help je ons met het uitzoeken van juridische vragen, het schrijven van notities, jurisprudentieonderzoek en andere inhoudelijke werkzaamheden op het terrein van het bestuursrecht. In eerste instantie zul je starten vanuit huis en word je op afstand begeleid. Bij ons ontwikkel je een goed oog voor het bestuursrecht in de praktijk, waar je in je studie weer van profiteert.

Een werkstudentschap is niet alleen een goede manier om je opgedane kennis in praktijk te brengen, maar ook om een kijkje te nemen in de keuken van een groot advocaten- en notarissenkantoor. Bovendien kun je door middel van online activiteiten de sfeer en mensen van ons kantoor leren kennen. Uiteraard ontvang je voor je werkzaamheden een marktconform salaris.

Wat zoeken wij?
Je bent minimaal zes maanden beschikbaar gedurende 2 dagen per week en je hebt interesse in en goed begrip van het bestuursrecht. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Ook ben je toegewijd, nauwkeurig en houd je van een uitdaging.

Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via onderstaande button. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Jet van Os (recruiter).

Neem contact op

Pels Rijcken

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag, Nederland

06-832 677 07
recruitment@pelsrijcken.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up