Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

VACATURE: STUDENT-STAGIAGAIR

Wybenga Advocaten

klok Voltijd 09 maart 2023


Elke advocaat begon ooit als student. Benieuwd of de advocatuur iets voor jou is? Geen betere manier om daar achter te komen dan als student-stagiair een kijkje in de keuken te nemen.

Wij
Wij zitten in het hart van Rotterdam en hebben een gevarieerde nationale en internationale praktijk. Wij geven heldere adviezen die ook na verloop van tijd nog tot tevredenheid stemmen. Vandaar ons motto: Advies dat aan waarde wint. We werken graag en veel met elkaar samen, waarbij iedereen gewoon zichzelf mag zijn. Dat maakt het werk leuker en het resultaat beter. Wat we met elkaar gemeen hebben: een nuchtere blik en een voorliefde voor klare taal.

Jij
Jij wilt graag advocaat worden, of dat in ieder geval onderzoeken, en:
– hebt goede studieresultaten;
– huilt niet mee met de wolven in het bos;
– houdt ervan om uit te zoeken hoe de vork in de steel zit;
– weet van aanpakken;
– hebt plezier in samenwerken;
– laat je niet met een kluitje in het riet sturen;
– beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels,
zowel mondeling als in geschrift;
– beschikt over een brede algemene ontwikkeling en maatschappelijke belangstelling.

Wat
Wij bieden je de mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met de advocatuur. Gezamenlijkheid en plezier in het werk staan centraal bij Wybenga. Als student-stagiair krijg je de kans mee te kijken en samen te werken met onze advocaten en het ondersteunend personeel. Zo heb je na afloop een goed beeld van wat zich op een advocatenkantoor allemaal afspeelt.

Waar
Ons kantoor is centraal gelegen (tussen Coolsingel en Erasmusbrug) en goed bereikbaar. En het uitzicht – daar raakt niemand ooit op uitgekeken.

Contact
Solliciteren? Dat kan bij Kirsten Boele, bij wie je ook om meer informatie kan vragen. Stuur bij je sollicitatie je cijferlijsten en stagebeoordelingen mee, en al het andere waarvan je denkt dat het van belang is. Reacties worden vanzelfsprekend discreet behandeld.
E: boele@wybenga-advocaten.nl
T: 010 214 00 00

Neem contact op

Wybenga Advocaten

Schiedamsedijk 46
3011 ED Rotterdam, Nederland

010 214 00 00
boele@wybenga-advocaten.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up