Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair Dijks Leijssen

Dijks Leijssen

klok Voltijd 07 april 2020


Functie: advocaat-stagiair handels- en ondernemingsrecht
Uren: 40

Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is een actief en ondernemend kantoor in Oost-Nederland. Ons team bestaat uit circa 20 medewerkers, waarvan 6 Nederlandse advocaten en 2 Duitse Rechtsanwälte. De dienstverlening van Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte is in het bijzonder op Duitsland gericht.

Voor de versterking van de praktijk is kantoor op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor de handels- en ondernemingsrechtpraktijk.

Indien je klaar ben bent voor een goede start van je carrière als advocaat, dan liggen er voor jou kansen bij Dijks Leijssen Advocaten & Rechtsanwälte.

Functievereisten

  • Bij voorkeur heb je meer dan een gemiddelde kennis van de Duitse taal (of de bereidheid je die eigen te maken).
  • Je bent accuraat en resultaatgericht ingesteld, je hebt een analytisch denkvermogen en beschikt over goede studieresultaten.
  • Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn sterk, je kunt zowel zelfstandig als in een team functioneren en je bent ondernemend en commercieel ingesteld.

Perspectieven

  • Na een inwerkperiode krijg je snel meer eigen verantwoordelijkheden.
  • Je krijgt ruimschoots de kans om je snel verder te ontwikkelen en je kennis op je vakgebied te vergroten door het volgen van de nodige cursussen en opleidingen.

Mocht je interesse zijn gewekt, neem dan contact op met de heer J.W. Otto. Je kunt hem bereiken via e-mail (otto@dlar.nl) of op telefoonnummer 053–4335466.

Neem contact op

Dijks Leijssen

Boddenkampsingel 76
7514 AR Enschede, Nederland

053–4335466
otto@dlar.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up