Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Tax Break 2023 – Van Doorne

Van Doorne

klok Voltijd 07 april 2023


Wil jij weten hoe het is om in de fiscale advocatuur te werken? Maar ben jij vooral ook benieuwd naar het team en met wie je dan komt te werken? Meld je aan voor de Tax Break van Van Doorne.

Bij Van Doorne beoefenen onze advocaat-fiscalisten een zelfstandige fiscale adviespraktijk én draaien zij volop mee met andere juridische praktijkgroepen binnen ons Amsterdamse kantoor. Denk bijvoorbeeld aan onze vastgoedpraktijk, waar zij samen met onze notarissen en vastgoed(financierings)advocaten werken aan omvangrijke transacties. Of onze Zorg & Life Sciences-praktijk, waar zij zorg- en onderwijsinstellingen bijstaan en de fiscaliteit een grotere rol speelt dan je misschien verwacht. En uiteraard ontbreken ook de M&A-transacties, geschillen met de Belastingdienst en (fiscale) procedures niet. Een advocaat-fiscalist binnen een full service­-advocatenkantoor zoals Van Doorne beleeft alle facetten van de fiscaliteit én advocatuur.

Benieuwd? Maak tijdens de Tax Break op woensdag 17 mei 2023 gedurende de dag op een informele manier kennis met de fiscale praktijk van Van Doorne. Om 14.00 uur begint de dag bij ons op kantoor, waar je tijdens korte kennismakingsgesprekjes vragen kan stellen aan onze collega’s en de sfeer van ons kantoor kunt proeven. De dag wordt afgesloten met het hele fiscale team, met een diner op een mooie en vooral gezellige locatie in Amsterdam.

Voor wie?

Iedere fiscale WO-bachelorstudent (vanaf het tweede studiejaar) en WO-masterstudent is welkom!

Het enige wat wij graag ontvangen is de bevestiging van jouw aanwezigheid en jouw CV.

Wanneer:         woensdag 17 mei 2023 van 14.00 tot 20.00 uur
Waar:               Amsterdam (we starten op ons kantoor aan de Jachthavenweg 121)

Heb je interesse? Meld je dan uiterlijk dinsdag 9 mei aan via de website van Van Doorne. Voor vragen kun je terecht bij Anna Booij via booij@vandoorne.com of 06-27238376.

Neem contact op

Van Doorne

Jachthavenweg 121
1081 KM Amsterdam, Nederland

06-27238376
booij@vandoorne.com
Ik ben geïnteresseerd


caret-up