Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Talentship CAP (Centrale en geautomatiseerde processen) (master) – Belastingdienst

Belastingdienst

klok Voltijd 21 februari 2022


Heb je je wo-master (bijna) afgerond, dan biedt de directie Centrale Administratieve processen (CAP) van de Belastingdienst je de kans om te ervaren wat we jou als werkgever te bieden hebben. Wij stellen uitdagende functies beschikbaar voor Talents die het aandurven om in te stappen in functies waarvoor je normaal gesproken pas in aanmerking komt als je 5 jaar relevante werkervaring hebt. Heb jij de competenties en de ambitie om deze vliegende start te maken? Draag jij bij aan het streven van CAP om het massale persoonlijk te maken?

 

Dit doe je bij de Belastingdienst

Jij gaat aan de slag bij een van de vier onderdelen van de directie CAP: Gegevens, Heffing, Inning of Centrale Functies. Samen zorgen wij ervoor dat iedereen in Nederland een aanslagbiljet krijgt, aangifte kan doen, zijn of haar belasting kan betalen of een toeslag ontvangt. Om alle gegevens op een verantwoorde en juiste manier te kunnen verwerken, voeren we miljoenen handelingen — grotendeels geautomatiseerd — door. Ontwikkelingen in digitale technieken en de wensen van burgers en bedrijven vragen dat we met onze kennis en kunde aansluiten op moderne standaarden van dienstverlening. Dat is een uitdaging waar we jouw talenten goed bij kunnen gebruiken.

Op basis van jouw kennis en vaardigheden op het snijvlak van fiscaliteit en geautomatiseerde processen en onze wensen stemmen we samen je exacte functie af. Je wordt product-owner, data-analist, businessanalist, projectleider, assistent-programmamanager, programmasecretaris of….. Zo kun jij laten zien wat je toegevoegde waarde is. In de loop van het jaar weet jij wat een baan is die bij je past, weten wij wat je kunt en ben je klaar voor een succesvolle sollicitatie op één van onze vacatures.

Neem contact op

Belastingdienst

Croeselaan 14
3521 CA Utrecht, Nederland

+31 (0)88 - 155 19 00
werken@belastingdienst.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up