Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Studentstage januari-februari

Pels Rijcken

klok Voltijd 23 november 2021


Je studeert rechten en bent aan het einde van je bachelor­fase of je volgt een master. Een goed moment om kennis te maken met de praktijk. Ontdek wat je wilt en of het werk bij jou past tijdens twee maanden student­stage bij Pels Rijcken.

In de eerste twee weken is onze biblio­theek je uitvalsbasis. Je maakt, samen met andere student-stagiaires, kennis met onze secties en praktijk­groepen. Door afwisselende opdrachten krijg je een goede indruk van onze expertises. De rest van je stage werk je in een van onze secties: Arbeids- en ambtenarenrecht, Bestuursrecht, Bouw- en aanbestedingsrecht, Cassatie, Civiel (proces)recht, Ondernemingsrecht, Ruimte en milieu, Strafrecht, Innovation, Privacy & Technology en Vastgoed.
​​​​​​​
Tijdens je stage­periode word je begeleid door stage­coördinatoren van de student­stage commissie. Zij maken je wegwijs in het kantoor en evalueren jouw werk en ontwikke­ling. Gedurende je stage ontvang je een stage­vergoeding. Deze bedraagt 800 euro.

Spreekt bovenstaande jou aan? Stuur dan je stukken via onderstaande button. Heb je vragen, neem dan contact op met Jet van Os

Neem contact op

Pels Rijcken

Bezuidenhoutseweg 57
2594 AC Den Haag, Nederland

06-832 677 07
recruitment@pelsrijcken.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up