Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

KienhuisHoving Beginnend kandidaat-notaris ondernemingsrecht en/of vastgoed

KienhuisHoving

klok Voltijd 09 februari 2021


KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in het oosten van het land. De dienstverlening omvat veelzijdige juridische advisering aan en begeleiding van ondernemingen, instellingen en overheden. KienhuisHoving staat bekend om haar kwalitatief hoogstaande en gespecialiseerde dienstverlening, multidisciplinaire aanpak en persoonlijke benadering. Het kantoor heeft naast een toonaangevende regionale rol een solide groeiende nationale en internationale praktijk. In totaal werken bij KienhuisHoving ruim 120 medewerkers, waarvan circa 45 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen. Recent zijn KienhuisHoving en Holtman Notarissen (Utrecht) gefuseerd. Deze fusie brengt veel meerwaarde voor de cliënten. In het kader van haar verdere groei-ambitie zoekt KienhuisHoving voor haar hoofdvestiging in Enschede een BEGINNEND KANDIDAAT-NOTARIS ONDERNEMINGSRECHT EN/OF VASTGOED (0 – 3 jaar werkervaring)

Wat bieden we?
Een mooie fulltime startersfunctie waarbij je alle ruimte krijgt om te leren en te groeien. Je zult in eerste instantie worden ingezet op het brede notariële gebied in het bijzonder ter zake het ondernemingsrecht en vastgoed. Na de eerste ervaring te hebben opgedaan bieden wij je de mogelijkheid om je (verder) te specialiseren. Goede begeleiding en toekomstperspectieven zijn uitgangspunten waar KienhuisHoving grote waarde aan hecht.

Wat verwachten we?
Je bent (bijna of recent) afgestudeerd in het Notarieel Recht en vind het leuk om je verder te verdiepen in de praktijk. Affiniteit met de genoemde werkterreinen (ondernemingsrecht en vastgoed) is een pre, hetgeen bijvoorbeeld blijkt uit de gevolgde vakken, afstudeeronderwerp en/of stage- c.q. werkervaring. Kenmerkend voor jou is een ondernemende persoonlijkheid gekoppeld aan een teamgerichte en doortastende houding.

Je reactie
Indien je geïnteresseerd bent in  een van de vermelde proposities, nodigen wij je uit contact op te nemen met Hugo Hekket, Manager P&O, tel. 088-4804041 of Jacobine Tinselboer, notaris-partner Ondernemingsrecht resp. Pieter Schut, notaris-partner Vastgoed, tel. 088-4804092. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV, kun je richten aan Hugo Hekket, email: P&O@kienhuishoving.nl. 

Neem contact op

KienhuisHoving

Pantheon 25
7521 PR Enschede, Nederland

+31 88 480 40 78
P&O@kienhuishoving.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up