Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kandidaat-notaris Corporate/M&A (juniorfunctie)

BarentsKrans

klok Voltijd 07 november 2022


Over de functie

Als junior kandidaat-notaris word je onderdeel van de sectie Corporate/M&A. De sectie bestaat uit een team van ongeveer 25 advocaten en (kandidaat-)notarissen die nauw en met veel plezier voor het vak met elkaar samenwerken. Het notariële team binnen de sectie bestaat uit één notaris, vier (kandidaat-)notarissen en drie secretaresses. Het team begeleidt, adviseert en assisteert middelgrote en grote ondernemingen in binnen- en buitenland bij het opzetten van structuren, overnames, financieringen en zekerheden. Ook herstructureringen, (grensoverschrijdende) fusies en andere vennootschapsrechtelijke vraagstukken komen geregeld voorbij. Als junior kandidaat-notaris zal jouw werkterrein zich afspelen op de volle breedte van het ondernemingsrecht: van het begeleiden van een internationale overname tot het adviseren van een goededoelenstichting ten aanzien van corporate governance. Je doet het allemaal! Je wordt actief begeleid door ervaren kantoorgenoten en krijgt tegelijkertijd de ruimte om snel eigen verantwoordelijkheid te dragen. Sterker nog, je wordt aangemoedigd jezelf te ontwikkelen en uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen!

Over ons

BarentsKrans is een onafhankelijk, Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 170 kantoorgenoten werken wij aan mooie juridische uitdagingen, zowel nationaal als internationaal. Wij zijn gevestigd in een modern kantoor op een historische locatie in het centrum van Den Haag. Wij werken in compacte teams vanuit een eigen expertise: zo halen wij op een hoog juridisch niveau het beste uit onze kennis en uit elkaar. Ons kantoor bestaat uit de volgende secties: Arbeidsrecht, Cassatie, Commerciële Contracten, Corporate, Commercial & Financial Litigation, Corporate/M&A/Banking & Finance, EU & Mededinging, IE & Technologie en Vastgoed.

De lat bij BarentsKrans ligt hoog. Daarom zoeken wij gedreven en ondernemende juridische talenten. We verwachten dat jij, net als wij, dedicated bent. Hiermee doen we onze cliënten een belofte waar we voor staan, namelijk kwaliteit en inhoudelijk hoogstaand werk. Dedicated mensen maken het verschil. Voor zichzelf, voor hun cliënt en voor het team.

Jouw profiel

 • je hebt (bijna) je master Notarieel recht afgerond of hebt al enkele jaren werkervaring als kandidaat-notaris;
 • enige praktijkervaring in de juridische of notariële dienstverlening is een pre;
 • je bent ambitieus, analytisch sterk en praktisch ingesteld;
 • je bent proactief, flexibel en stressbestendig;
 • accuraat werken en scherp formuleren is jou op het lijf geschreven, en
 • je kunt je zowel mondeling als schriftelijk uitstekend uitdrukken in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod

 • de kans om te werken bij een groot en professioneel kantoor in het centrum van Den Haag met een goede reputatie en hoge rankings (Legal 500, Chambers);
 • een eigen werkplek op een kamer met een van onze (meer ervaren) kandidaat-notarissen en goede voorzieningen om vanuit huis te werken;
 • goede individuele opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, onder andere via onze BarentsKrans Academy;
 • de mogelijkheid om onder begeleiding van (ervaren) kandidaat-notarissen snel eigen verantwoordelijkheid te dragen;
 • een informele werkomgeving met veel leuke kantooractiviteiten, zoals teamuitjes, donderdagmiddagborrels, kantoorfeesten en een wintersportweekend, en
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Ben jij de dedicated kandidaat-notaris die wij zoeken? Stuur ons dan je curriculum vitae, motivatiebrief, een kopie van je originele en ongeschoonde cijferlijst(en), eventuele stagebeoordelingen en masterscriptie via het sollicitatieformulier op onze website. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiters. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken en een online assessment. 

Wij nemen uitsluitend sollicitaties in behandeling die via onze website zijn binnengekomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt uitdrukkelijk niet op prijs gesteld.

Neem contact op

BarentsKrans

Lange voorhout 3
2514 EA Den Haag, Nederland

070 376 06 06
info@barentskrans.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up