Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kandidaat-notaris Bouw & Vastgoed – AKD

AKD

klok Voltijd 20 november 2020


Kandidaat-notaris Bouw & Vastgoed
AKD is een van de vijf grootste advocaten-, notaris-, en belastingadvieskantoren in Nederland, met een stevige footprint in de Benelux. Met een van de grootste bouw- en vastgoedteams van Nederland is AKD in staat om gespecialiseerde juristen in te zetten op alle aspecten die voor cliënten van belang zijn. Dankzij een gedegen kennis van de markt en uitgebreide expertise behandelt het team zaken altijd op het hoogste niveau.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat-notaris (fulltime, 40 uur per week) met minimaal vier jaar ervaring in een vastgoedpraktijk voor onze sectie in Eindhoven.

Wat ga je doen?
Als kandidaat-notaris binnen de vakgroep Bouw & Vastgoed houd jij je bezig met advisering op het gebied van vastgoed – met name op het gebied van projectontwikkeling -, grondverwerving, binnenstedelijke herstructurering, parkmanagement, woningcorporaties en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast ga jij werken in een (complex transactiepraktijk op het gebied van commercieel en particulier vastgoed.

Je krijgt te maken met alle facetten van zaken en zowel met nationale als internationale cliënten binnen onze sectie. Daarbij is de samenwerking tussen advocatuur, fiscaliteit en notariaat uitstekend. AKD biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Daarom bieden we je hoogwaardige opleidingen, onder andere via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren kandidaat-notaris met uitstekende notariële en intellectuele kwaliteiten die zijn of haar carrière wil voortzetten in het notariaat op het gebied van bouw en vastgoed. De volgende punten zijn op jou van toepassing:
• Jij bent afgestudeerd in het Nederlands recht met de richting Notarieel Recht (WO) met aantoonbaar goede resultaten en hebt minimaal vier jaar ervaring als kandidaat-notaris (bij voorkeur in bouw en vastgoed);
• Jij hebt interesse in het adviseren van cliënten en het werken in een transactiepraktijk;
• Jij bent sociaal ondernemend; wat wil zeggen dat je nieuwe manieren zoekt om onze business uit te bouwen maar je houdt altijd de belangen van de cliënt(en) in het vizier;
• Jij vindt het prettig om te werken in een groot team waar zowel zelfstandig als veel samen gewerkt wordt.

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd in deze diverse en uitdagende functie? Dan ontvangen we graag jouw cv, en motivatiebrief. Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor, neem dan contact op met Ingmar Kamman, Recruiter. T: +316 46405380 of E: recruitment@akd.eu

Over AKD
AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Je wordt onderdeel van de vakgroep Bouw & Vastgoed waarin ongeveer 50 partners, advocaten, (kandidaat-)notarissen en notarieel medewerkers zich bezighouden met onder andere aanbestedingen, gebieds- en projectontwikkeling en vastgoedtransacties (en due diligence).

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Neem contact op

AKD

Flight Forum 1
5657 DA Eindhoven, Nederland

+316 46405380
recruitment@akd.eu
Ik ben geïnteresseerd


caret-up