Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Junior Recruiter – Clifford Chance

Clifford Chance

klok Voltijd 31 mei 2022


Voor ons HR/Recruitment team zijn wij op zoek naar een ambitieuze starter die enthousiast is om het recruitment-vak (verder) te leren.

 

Als Junior Recruiter ben jij samen met de Recruitment Manager en Campus Recruiter verantwoordelijk voor de werving en selectie van talent binnen Clifford Chance. Voor jouw vacatures ben jij betrokken bij alle stappen in het recruitmentproces; vanaf het eerste contactmoment met de kandidaat tot aan de onboarding ben jij het aanspreekpunt van het kantoor. Daarnaast adviseer jij de business over de arbeidsmarkt en de mogelijkheden voor het aantrekken van talent.

Talent Acquisition is een van de key pijlers binnen de global HR-strategie van Clifford Chance. Dat biedt vele kansen en mogelijkheden om te werken aan (global) initiatieven. Je bent onderdeel van het internationale netwerk van Clifford Chance en wordt ondersteund door een team van (remote) sourcing specialists. Jij speelt een belangrijke rol bij het bedenken en uitvoeren van innovatieve en creatieve manieren om talent aan te trekken en werkt hierbij nauw samen met ons marketingteam op het gebied van employer branding.

Wat ga je doen?

 • Jij bent verantwoordelijk voor de recruitment van onze ervaren professionals binnen de Legal en Business Professionals tak, samen met onze recruitmentmanager;
 • Jij bent verantwoordelijk voor direct sourcing voor onze vacatures;
 • Jij onderhoudt het contact met werving- en selectiebureaus en beheert de flexpool voor de Legal en Business Professionals tak;
 • Jij bent betrokken bij verschillende projecten en ondersteunt bij recruitmentevenementen zoals onze business courses, kantoorbezoeken en bedrijvendagen;
 • Jij beheert het contact met ons (remote) global recruitment supportteam;
 • Daarnaast draag jij bij aan een soepele onboarding samen met onze HR officers.

 

Met wie ga je werken? 

Het Recruitment team bestaat uit een Recruitment Manager, Campus Recruiter en Junior Recruiter (open positie). Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen takenpakket, maar werk je nauw samen op de verschillende recruitmentactiviteiten. Het team is verantwoordelijk voor de werving en selectie van alle vacatures van Clifford Chance. Tevens speelt het team een belangrijke rol in de positionering van Clifford Chance op de arbeidsmarkt. Verder ben je een onderdeel van een geïntegreerd en hecht HR-team. Wij helpen elkaar waar nodig en er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen het team.

 

Wie ben jij?

 • Jij hebt recent een HBO- of WO-opleiding afgerond. Wij staan open voor verschillende studierichtingen, enthousiasme en leergierigheid zijn het meest belangrijk!
 • Jij wilt graag een eerste of tweede stap zetten op het gebied van HR Recruitment en brede HR/Recruitment ervaring opdoen;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je hebt een proactieve houding en “can do” mentaliteit;
 • Je beschikt over stijlflexibiliteit en bent servicegericht.

 

Wat bieden wij jou? 

Bij Clifford Chance maak jij deel uit van een van de topkantoren in de advocatuur. Je zal werken in een ambitieus en gezellig team, waar je bij kan dragen aan de verdere ontwikkeling en innovatie binnen het team op het gebied van Recruitment. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden evenals ontwikkelingsmogelijkheden via onze eigen Clifford Chance Academy. Daarnaast zal je werken in ons prachtig gerenoveerde gebouw waar heerlijke lunches en fruit worden verzorgd en je gebruik kan maken van de koffie/thee bar. Ook bieden wij de mogelijkheid om thuis te werken en zorgen wij dat jij hier de juiste set-up voor hebt.

 

Interesse?

Heb je vragen? Neem dan contact op met Eva Duin, Recruiter, via Eva.Duin@cliffordchance.com of solliciteer direct via onze website.

 

Clifford Chance 

Met 33 kantoren in 23 landen is Clifford Chance een van de meest toonaangevende advocatenkantoren ter wereld. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Onze advocaten werken aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. Wij streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we in Amsterdam over de secties Financial Markets, Corporate, Employment & Pensions, Tax, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat. To find out more about what it is like to work in Clifford Chance in Amsterdam, please visit link.

 

Diversiteitsbeleid

Clifford Chance voert een diversiteitsbeleid dat een integraal onderdeel is van de bedrijfsstrategie. Wij streven ernaar dat onze werknemers zich op hun gemak voelen en tot ontplooiing komen in hun werkomgeving. Wij geloven dat ons succes in het bijstaan van onze cliënten wordt bevorderd door personen die in staat zijn om diverse standpunten en innovatieve ideeën te presenteren. Clifford Chance spant zich voortdurend in om te zorgen dat er geen barrières zijn wat betreft de gelijkheid van kansen. Wij bieden personen kansen op basis van kennis en kwaliteit en wij streven gelijke behandeling na van alle werknemers en sollicitanten ongeacht geslacht, leeftijd, achtergrond, levensovertuiging, religie, politieke gezondheid, etniciteit, handicap, seksuele geaardheid, of enig andere gronden.

 

Neem contact op

Clifford Chance

Droogbak 1A
1013 GE Amsterdam, Nederland

+ 31 (0)6 38 15 93 28
Eva.Duin@cliffordchance.com
Ik ben geïnteresseerd


caret-up