Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair(e) vastgoed

Holla Advocaten

klok Voltijd 28 september 2021


Standplaats: ‘s-Hertogenbosch

Ben jij een gedegen jurist en trekt de advocatuur? Beschik je daarnaast over een Master met civiel effect of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Wij komen graag met je in contact!

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlands grootste advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

Binnen ons kantoor werken wij in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied. Jij komt te werken binnen de BU Vastgoed & Overheid met de focus op het (civielrechtelijke) vastgoeddeel. Je bent nauw betrokken bij zaken. Je adviseert, procedeert en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling van onze vastgoedpraktijk. Als advocaat-stagiair(e) werk jij onder andere mee aan opdrachten van projectontwikkelaars, aannemers, adviseurs, vastgoedbeleggers, overheden, woningcorporaties en retailers/gebruikers van vastgoed.

Jouw kwaliteiten
Uiteraard ben je een gedegen jurist en sterk in woord en geschrift. Jij bent commercieel ingesteld en hebt de ambitie je kennis verder te ontwikkelen. Verder ben je sociaal en weet je jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën.

Waarom Holla?
Naast dat wij ons als kantoor steeds verder ontwikkelen, stimuleren wij ook jouw persoonlijke groei. Zo hebben wij de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatieopleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden wij je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer. Daarnaast ben je bij Holla echt regisseur over je eigen carrière. Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief, CV en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via onderstaand formulier. Heb je vragen? Stel ze gerust aan Nina van Wylick via 088-4402400 of hr@holla.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Neem contact op

Holla Advocaten

Stationsplein 32
5211 BM ´s-Hertogenbosch, Nederland

088-4402400
hr@holla.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up