Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair(e) Overheidsrecht

Holla Advocaten

klok Voltijd 28 september 2021


Standplaats: ‘s-Hertogenbosch

Beschik jij over een recent behaalde juridische master met civiel effect of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Heb je affiniteit met en interesse in aanbestedingsrecht, staatssteun, subsidierecht, overheidsprivaatrecht en Europees recht? Ben je daarnaast flexibel, enthousiast en gemotiveerd om deze rechtsgebieden in de praktijk verder te ontdekken? We komen graag met je in contact!

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven, overheden en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied of sector. De overheidsadvocaten van de Business Unit Vastgoed & Overheid zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden binnen de sector overheid. Één van die specialisaties is aanbestedingsrecht, staatssteun, subsidierecht en overheidsprivaatrecht. Deze specialisten adviseren en vertegenwoordigen een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven, overheden en instellingen.

Voor onze overheidspraktijk zijn we op zoek naar een ambitieuze advocaat-stagiair(e). De focus ligt op het aanbestedingsrecht, staatssteun, subsidierecht en overheidsprivaatrecht. Affiniteit met en interesse in Europees recht is een pré.

Jouw kwaliteiten
Je brengt energie mee, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast heb je een commerciële instelling, maak je gemakkelijk contact en ben je zeer gemotiveerd om je carrière te starten. Je bent bereid je vol in te zetten voor de belangen van je cliënten.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

  • je hebt een proactieve houding; en
  • je bijt je graag vast in juridisch ingewikkelde vraagstukken en procedures.

Waarom Holla?
Naast dat we ons als kantoor steeds verder willen ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatie opleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige unieke werksfeer, met daarbij een goede work-life balance.

Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om kennis te maken met onze Business Unit Vastgoed & Overheid? Stuur je motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via onderstaand formulier.

In geval van vragen over de rol of over de procedure kun je contact opnemen met Maud Creemers via telefoonnummer 088 – 4402400 of mail naar hr@holla.nl.

Neem contact op

Holla Advocaten

Stationsplein 101
5211 BM ´s-Hertogenbosch, Nederland

088-4402400
hr@holla.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up