Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair(e) M&A

Holla Advocaten

klok Voltijd 28 september 2021


Standplaats: Eindhoven

Heb jij een passie voor de M&A praktijk en beschik je over een master met civiel effect of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Ben je daarnaast een team player met humor? We horen graag van je!

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied. Deze vacature staat open binnen de BU ondernemingsrecht. De advocaten binnen deze BU zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere gebieden die onder het ondernemingsrecht in de breedste zin van het woord vallen. In de rol van advocaat-stagiair(e) wordt je ingezet voor al deze rechtsgebieden en leert dus het ondernemingsrecht in al haar facetten kennen, met als speerpunt M&A. Je zult je o.a. bezighouden met het adviseren over aandelentransacties, management buy-ins en due dilligence processen.

Jouw kwaliteiten
Je werkt gestructureerd en neemt initiatief. Je maakt gemakkelijk contact en kunt je mannetje staan indien nodig. Je hebt goed cijfermatig inzicht en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Waarom Holla?
Naast dat we ons als kantoor steeds verder ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke groei. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatieopleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werksfeer. Daarnaast ben je bij Holla echt regisseur over je eigen carrière.

Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via onderstaand formulier.

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Maud Creemers via 088-4402400 of hr@holla.nl

Neem contact op

Holla Advocaten

Prof. Dr. Dorgelolaan 30
5613 AM Eindhoven, Nederland

088-4402400
hr@holla.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up