Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair(e) Financial Law

NautaDutilh

klok Voltijd 28 september 2021


Ter uitbreiding van de praktijkgroep Financial Law zijn wij per direct op zoek naar een startende advocaat-stagiair(e).

Over het werk

Het team adviseert Nederlandse en internationale financiële ondernemingen (zoals banken, beleggingsfondsen, beleggingsondernemingen en verzekeraars) op het gebied van financieel toezichtrecht, contracten- en vermogensrecht en effectenrecht.

De kracht van het team ligt in het vinden van innovatieve en praktische oplossingen voor complexe problemen. Cliënten zien deze groep als marktleider op het gebied van financieel toezichtrecht en Chambers Europe waardeert deze praktijkgroep elk jaar als “Band 1” op het gebied van Banking & Finance: Regulatory. Het boek ‘Hoofdlijnen Wft’ wordt geschreven door medewerkers van deze praktijkgroep.

Binnen het team wordt zeer nauw samengewerkt. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het structureren van transacties, het opstellen van juridische documentatie, het adviseren over de inrichting van financiële producten en het begeleiden van vergunningaanvragen. We adviseren over veel verschillende producten, van eenvoudige spaarproducten tot ingewikkelde derivaten.

Over jou

Word jij enthousiast van het samen zoeken naar innovatieve oplossingen voor complexe problemen? Ben je ambitieus, inhoudelijk sterk, werk je graag in hecht teamverband en heb je interesse in financieel recht en goederenrecht? Solliciteer dan direct.

Ook als je in je Master geen financieel recht hebt gedaan, maar een goed analytisch vermogen hebt en niet wordt afgeschrikt door complexe problemen, ontvangen we graag je sollicitatie.

Neem contact op

NautaDutilh

Beethovenstraat 400
1082 PR Amsterdam, Nederland

+31 6 50 18 66 73
Vera.teLintelHekkert@nautadutilh.com
Ik ben geïnteresseerd


caret-up