Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiaire bouw & Vastgoed, in Eindhoven

AKD

klok Voltijd 26 oktober 2021


AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 475 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in Nederland, België en Luxemburg.
Wij hebben één van de grootste bouw- en vastgoedteams van Nederland. Zij houden zich bezig met onder andere aanbestedingen, gebieds- en projectontwikkeling en vastgoedtransacties.

Voor de sectie bouw- en vastgoed in Eindhoven, zijn wij op zoek naar een advocaat-stagiaire bouw- en vastgoed.
Als advocaat-stagiaire bouw- en vastgoed word je onderdeel van een groot team wat nu bestaat uit vijf partners, vier senior medewerkers, twee medewerkers, drie stagiaires en een paralegal. Je werkt met je team voor (semi-)overheden, projectontwikkelaars, beleggers, zorginstellingen, woningcorporaties en corporate users.
Je werkt samen aan diverse zaken, in diverse multidisciplinaire teams met andere specialisten van AKD (notarissen en fiscalisten). Daarbij gaat het bijvoorbeeld om koop- en verkoop van vastgoed, de ontwikkeling en bouw van nieuw vastgoed, bouwgeschillen en huurrechtelijke vraagstukken.

Je wordt begeleid in jouw werkzaamheden door collega’s en daarbij biedt AKD jou een hoogwaardig opleidingsprogramma, genaamd ‘de AKDMY’.

Heb jij passie voor het vastgoedrecht en ambieer jij een top carrière bij een van de grotere kantoren, maar dan ‘beneden de rivieren’…dan is dit jouw kans!

De ideale kandidaat voor deze positie
– is (bijna) afgestudeerd in het Nederlands recht (WO), en heeft bovengemiddeld goede
studieresultaten
– is aantoonbaar geïnteresseerd in het bouw- en vastgoedrecht;
– is net als AKD toegankelijk, energiek, betrokken, heeft ambitie en staat voor kwaliteit;
– beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheden, en;
– is accuraat.

Van AKD krijg jij:
dus écht een mooie baan in een energieke omgeving met mooie ontwikkelmogelijkheden en een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief alle voorwaarden die je daarbij anno 2021 mag verwachten. AKD is een ambitieuze organisatie, maar zorgt goed voor (de onderlinge binding tussen) haar medewerkers.

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Neem contact op

AKD

Gustav Mahlerlaan 2970
1081 LA Amsterdam, Nederland

+31 88 253 50 00
recruitment@akd.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up