Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat-stagiair Bouw- en aanbestedingsrecht

KienhuisHoving

klok Voltijd 22 maart 2021


Binnen de praktijkgroep Vastgoed zijn wij onder meer actief op de rechtsgebieden bouwrecht en aanbestedingsrecht. Door de groei van de praktijk zoeken wij op korte termijn voor ons kantoor in Enschede een

ADVOCAAT-STAGIAIR BOUW- EN AANBESTEDINGSRECHT

KienhuisHoving advocaten en notarissen is één van de grootste juridische dienstverleners in het oosten van het land. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Utrecht. Wij werken vooral voor ondernemingen, instellingen en overheden. Kenmerkend voor ons kantoor is dat wij streven naar hoogwaardige dienstverlening, maar wel in een prettige werkomgeving. In totaal werken bij ons ruim 120 medewerkers, waarvan circa 50 advocaten en 15 (kandidaat-)notarissen.

Praktijkgroep Vastgoed
Binnen de praktijkgroep Vastgoed zijn wij onder meer actief op de rechtsgebieden bouwrecht en aanbestedingsrecht. Het bouwrecht en het aanbestedingsrecht zijn twee uiteenlopende rechtsgebieden.  Onze advocaten bouwrecht werken vooral voor aannemers/installateurs, adviseurs en opdrachtgevers in alle sectoren van de bouw. Binnen het aanbestedingsrecht staan onze advocaten zowel aanbestedende diensten als inschrijvers bij op allerlei terreinen (ict, zorg, bouw etcetera).

Wat bieden we?
Een mooie fulltime startersfunctie als juridisch medewerker op ons kantoor in Enschede, waarbij je alle ruimte krijgt om te leren en te groeien binnen een prettige werkomgeving. Je zult in eerste instantie worden ingezet op het brede vastgoedgebied en in het bijzonder op het bouwrecht en aanbestedingsrecht. Na de eerste ervaring te hebben opgedaan, gebleken geschiktheid en klik met het team, bieden wij je de mogelijkheid om je (verder) te ontwikkelen als advocaat-stagiair.

Hard werken is één, maar we geloven ook in een goede balans tussen werk en ontspanning. Op kantoor vind je dat in onze ‘Bouke’s corner’, misschien wel de bruinste kroeg van het oosten. Iedere vrijdagmiddag is het daar ‘Happy Hour’. Samen een drankje drinken en ondertussen strijden aan de tafeltennis- of voetbaltafel.

Wat verwachten we?
Je bent (bijna of recent) afgestudeerd in het Nederlands Recht en vindt het leuk om je verder te verdiepen in de praktijk. Je houdt van een uitdaging en hebt een brede interesse. Affiniteit met de het vastgoed, de bouw en/of aanbestedingen is een pre, maar geen vereiste. Je bent ondernemend, sociaal en nuchter.

Interesse?
Voor meer informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met Hugo Hekket, Manager P&O, tel. (088) 480 40 41 of met Marianne ten Feld, advocaat, tel. (088) 480 40 69. Jouw sollicitatiebrief, vergezeld van CV en cijferlijst kun je richten aan Hugo Hekket, email: P&O@kienhuishoving.nl

Neem contact op

KienhuisHoving

Pantheon 25
7521 PR Enschede, Nederland

088 480 4000
P&O@kienhuishoving.nl
Ik ben geïnteresseerd


caret-up