Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Advocaat medewerker Arbeidsrecht – AKD

AKD

klok Voltijd 20 november 2020


Advocaat Medewerker Arbeidsrecht
AKD is een van de vijf grootste advocaten-, notaris-, en belastingadvieskantoren in Nederland, met kantoren in de gehele Benelux. Onze vakgroep Arbeidsrecht, welke vanaf verschillende vestigingen in Nederland opereert, houdt zich bezig met het arbeids- en pensioenrecht.

Voor ons Arbeidsrecht-team in Eindhoven zijn wij op zoek naar een advocaat medewerker Arbeidsrecht.

Wat ga je doen?
Als advocaat medewerker Arbeidsrecht adviseer en procedeer je op het gebied van arbeidsovereenkomsten- en ontslagrecht, concurrentie en geheimhouding, cao- en medezeggenschapsrecht, bijzondere arbeidsverhoudingen, overgang van onderneming, gelijke behandeling, (nationale en internationale) detachering, arbeidstijden- en arbeidsomstandigheden, minimumloon en overige beloningen, vakantie en verlof, etc. Zelfstandig, maar ook in samenwerking met diverse collega’s binnen ons kantoor. Je werkt namelijk niet alleen samen met collega’s uit het Arbeidsrecht-team om klassieke arbeidsrechtelijke vraagstukken op te lossen, maar ook met bijvoorbeeld de secties M&A om te adviseren bij internationale vraagstukken.

Je krijgt dus te maken met alle facetten van zaken en cliënten binnen en buiten onze sectie op zowel nationaal als internationaal niveau. Dit is erg divers aangezien onze diverse collega’s verschillende cliënten en zaken aantrekken.

Wie ben jij?
Wij zoeken een talentvolle, ondernemende advocaat medewerker met uitstekende juridische en intellectuele kwaliteiten die zijn of haar carrière op het gebied van arbeidsrecht wil voortzetten bij een groot advocatenkantoor. De volgende punten zijn op jou van toepassing.

  • Jij bent afgestudeerd in het Nederlands recht (WO) met aantoonbaar goede resultaten en hebt vier tot zeven jaar ervaring als advocaat Arbeidsrecht.
  • Jij bent sociaal ondernemend; dat wil zeggen dat je nieuwe manieren durft te zoeken om jouw werk uit te kunnen voeren en met frisse ideeën en lef grote uitdagingen aan te gaan, maar daarbij houd je altijd de belangen van de cliënt(en) in het vizier.
  • Jij vindt het prettig te werken in een groot, maar specialistisch full-service kantoor met verschillende vestigingen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Over AKD
AKD is een full-service Benelux-kantoor met ruim 450 advocaten, fiscalisten, notarissen en business support in België, Nederland en Luxemburg. Je wordt onderdeel van de vakgroep Arbeidsrecht waarin ongeveer 22 partners en advocaten zich iedere dag weer inzetten voor werkgevers en werknemers. Aangezien de arbeidsmarkt continu in beweging is en met toenemende mate globaliseert houden onze specialisten elkaar nauwgezet op de hoogte. Je werkt eveneens samen met partners, advocaten, notarissen, belastingadviseurs en practice group assistants van alle disciplines binnen AKD. Naast hard werken worden er veel andere activiteiten georganiseerd waar plezier en het leren kennen van collega’s vooropstaat. De sfeer onderling op de sectie en binnen AKD in het algemeen is informeel. Daarnaast biedt AKD je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. Daarom bieden we je hoogwaardige opleidingen, onder andere via ons eigen opleidingshuis AKDMY.

Laten we kennismaken!
Ben je geïnteresseerd in deze diverse en uitdagende functie? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief & CV via het sollicitatieformulier. Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor, neem dan contact op met Dion Ploeger, Recruiter. T: +31 6 52 84 69 60 of E: recruitment@akd.eu

Diversiteit en inclusiviteit
AKD is een omgeving waar je jezelf kunt zijn en het beste uit jezelf kunt halen. De advocaten, fiscalisten, notarissen en support van tegenwoordig zijn diverser dan ooit. Wij zijn een kantoor dat ruimte biedt aan diversiteit en inclusiviteit, en vinden het belangrijk om onze talenten te laten groeien.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (op basis van het juridisch screeningsprofiel) maakt deel uit van de procedure.

Neem contact op

AKD

Flight Forum 1
5657 DA Eindhoven, Nederland

+31 6 52 84 69 60
recruitment@akd.eu
Ik ben geïnteresseerd


caret-up