Inloggen

Schiphol: Meewerkstage Privacy Office bij afdeling Corporate Legal

Introductie
GDPR geldt ook voor jou!

Omschrijving bedrijf/afdeling
Schiphol Group is een van de bekendste en meest aansprekende ondernemingen op het grensvlak van het private/publieke belang. Schiphol Group hecht veel waarde aan transparantie en goede corporate governance. Het bedrijf staat voor grote uitdagingen. Zowel economische als maatschappelijke belangen spelen hierbij een rol. Voortdurend dient de onderneming in te spelen op recente marktontwikkelingen, en strategisch belangrijke keuzes te maken. Leidraad hierbij zijn de kernwaarden van Schiphol Group: betrouwbaar, efficiënt, duurzaam, gastvrij en inspirerend.

Bij Schiphol Group is een team van ervaren bedrijfsjuristen werkzaam binnen de afdeling Corporate Legal, waarvan het directiesecretariaat deel uitmaakt. Zij ondersteunen de directie en Business Areas op breed juridisch terrein, waarbij ieder zijn of haar specifieke aandachtsgebied heeft.

Omschrijving stage opdracht / taken
Functioneer mee in de Privacy Office van Royal Schiphol Group en verdiep je in de Europese regelgeving op dit gebied. Dat houdt o.a. in het verzamelen van informatie, voorbereiden van antwoordbrieven naar aanleiding van inzage en verwijderverzoeken, het bijhouden van het verwerkingsregister en adviseren van de overige afdelingen op het gebied van Privacy.

Taken:
-Helpen bij het opstellen van contracten, algemene voorwaarden, brieven en andere juridische documenten.
-Jurisprudentie- en literatuuronderzoek.
-Bijwonen van besprekingen en uitwerken van acties.
-Overige taken gerelateerd aan invoering van GDPR bij Royal Schiphol Group

Profiel student (competenties / opleiding)
Derde- of vierdejaars Rechten student aan de universiteit met goede resultaten

Startdatum stage / duur / aantal dagen per week
Startdatum april/mei 2019 – 3 of 4 dagen per week

Meer informatie en solliciteren via deze link.

© JFV Nijmegen 2019