Inloggen

Kantoorbezoeken tweede semester

Het tweede semester heeft de JFV Nijmegen een aantal mooie kantoorbezoeken op de planning staan.​ Een kantoorbezoek is een uitstekende manier om op een laagdrempelige manier een kijkje te nemen in de keuken van een advocatenkantoor. ​

Zo bezoeken we op 14 maart het kantoor van Loyens & Loeff aan het Blaak in Rotterdam.​ Loyens & Loeff is een toonaangevend kantoor met onder andere vestigingen in de Benelux en Zwitserland. Bij Loyens & Loeff is zowel de advocaat, notaris als de fiscalist aan het goede adres.
Op 29 maart staat de ​​kantorendag van Damsté in Enschede op de planning. Na het succes van afgelopen jaar zal dit wederom een bezoek aan FC Twente inhouden​, maar natuurlijk bezoeken we ook de vestiging van Damsté advocaten-notarissen in Enschede.​​​​​​
Begin april (9 april) organiseren we in samenwerking met NSO Eques en Carolus Magnus een editie van het Houthoff Café in Nijmegen.
Vervolgens staat er op 25 april een speciale koningsdag-/nachteditie van Stibbe Talks op de agenda.​ ​

Daarnaast brengen we ook nog een bezoek aan Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn en De Belastingdienst op een nog nader te bepalen datum.

Aanmelden voor deze kantoorbezoeken is mogelijk door een mail te sturen naar voorzitter@jfvnijmegen.nl voorzien van je cv (in pdf). Je cv zal, indien nodig, worden verstrekt aan het kantoor om een selectie te maken. Het is ook mogelijk om je met één mail aan te melden voor meerdere, vermeldt dit dan even in je mail. Meer informatie over de kantoorbezoeken kun je elders op onze website vinden.

© JFV Nijmegen 2019