Inloggen

Grote Reis 2019 naar Toronto!

De Grote reiscommissie heeft wederom haar uiterste best gedaan om een tiendaagse studiereis buiten Europa te organiseren. Na indrukwekkende bestemmingen als Hongkong, Bogotá en Kuala Lumpur, reizen we dit jaar af naar… TORONTO.

Van 26 april t/m 5 mei bevinden we ons in de grootste stad van Canada. Een stad met een mix van wolkenkrabbers en prachtige natuur. We zullen verschillende juridisch organisaties bezoeken, maar er is uiteraard ook tijd om de toeristische trekpleisters en cultuur van Toronto te ervaren.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je aan te melden voor deze unieke ervaring. Aanmelden geschiedt door een motivatiebrief – van maximaal één A4 – te sturen naar inschrijvinggrotereis@jfvnijmegen.nl. Ga in deze brief in op de volgende punten:

– Pitch jezelf… waarom móét jij mee op deze reis?
– Wat verwacht jij van deze reis en wat mogen wij van jou verwachten?
– Tot slot… Welke juridische instanties hoop je gedurende de reis te bezoeken?

Zorg dat je aanmelding op zondag 18 november om 23:59 uur binnen is. Het is slechts mogelijk om je individueel aan te melden. Bij een teveel aan inschrijvingen worden de brieven door een onafhankelijke commissie geselecteerd en zal er geloot worden. In dat geval hoor je uiterlijk maandag 26 november of je mee mag doen met de loting, die dan op 29 november om 12:15 uur in de Rotazaal (1) plaatsvindt.

© JFV Nijmegen 2019