Inloggen

Gezocht: commissieleden voor de Europese reiscommissie

Voor de Europese reis van het volgende collegejaar zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde commissie. Lijkt het jou leuk om een studiereis naar een fantastische Europese bestemming te organiseren voor 40 rechtenstudenten? Lees dan snel verder! De Europese reis vindt elk jaar plaats in de herfstvakantie, die dit jaar 14 t/m 17 oktober plaatsvindt. Zowel de bestemming als het programma mag volledig door de commissie worden bepaald. De voorbereidingen van de reis zullen deels in de zomervakantie plaatsvinden en je moet het dus niet erg vinden om wat ruimte open te laten in je vakantieplanning.

Aanmelden staat open voor iedereen die lid is van de JFV Nijmegen. Het is niet mogelijk om volgend jaar de Europese reiscommissie en grote reiscommissie te doen, wel kan je volgend collegejaar een andere commissie ernaast doen. Aanmelden kan door voor vrijdag 12 april een motivatiebrief te sturen naar secretaris@jfvnijmegen.nl. Ga in deze brief in op de volgende punten:
– Je algemene motivatie voor de Europese reiscommissie
– Ervaring met het organiseren van reizen
– Studievoortgang
– Planning in de zomervakantie

Mocht je nog meer informatie willen hebben, schroom dan niet om langs de JFV-kamer te lopen of een e-mail te sturen naar secretaris@jfvnijmegen.nl. We kijken uit naar je aanmelding!

© JFV Nijmegen 2019