Inloggen

Europese Reiscommissie gezocht!

Gezocht: commissieleden voor de Europese reiscommissie

Voor de Europese reis van het volgende collegejaar, die plaats zal vinden in de herfstvakantie , zijn wij op zoek naar een enthousiaste commissie. Lijkt het jou leuk om een reis naar een fantastische Europese bestemming te organiseren voor veertig rechtenstudenten, lees dan snel verder!

Algemene informatie:
De Europese reis zal plaatsvinden van 16 t/m 21 oktober. De bestemming van deze reis staat nog niet vast en wordt dus door de commissie uitgezocht! Let op: de organisatie van deze reis zal voor een deel plaatsvinden in de zomervakantie, zorg dus dat je wat ruimte in je vakantieplanning overhoudt. Aanmelding staat ook open voor degenen die al actief lid zijn bij de JFV Nijmegen (in het collegejaar 2017/2018), je bent dan dus actief binnen twee commissies. Het is echter niet mogelijk om in de Europese reiscommissie én de Grote reiscommissie te zitten, sollicitatie voor de Grote reiscommissie in juni staat dan ook niet open voor degenen die in de Europese reiscommissie worden geplaatst.

Aanmeldprocedure:
Aanmelden geschiedt middels een motivatiebrief die voor 6 mei moet worden gemaild naar bib@jfvnijmegen.nl. In deze brief moet minstens staan:
– een algemene motivatie voor de Europese reiscommissie;
– eventuele reis(organisatie)ervaring (bij de JFV);
– studievoortgang ;
– drukte tijdens de zomervakantie (vakantieplannen).

Wij kijken uit naar je aanmelding!

© JFV Nijmegen 2019