Inloggen

Aanmelden Lunchlezing Dirkzwager legal & tax

Op dinsdag 14 mei komen de mensen van Dirkzwager legal & tax een lunchlezing verzorgen bij ons op de faculteit. Een advocaat van de sectie Overheid & Vastgoed zal je onder het genot van een broodje het een en ander vertellen over dit diverse vakgebied.

Lunchlezing Teun van der Weijden, advocaat Vastgoed bij Dirkzwager

Aan de hand van een actuele casus uit zijn eigen praktijk neemt Teun van der Weijden de aanwezigen mee in de dynamische wereld van vastgoedtransacties.

De rode draad van de lezing is een kort geding procedure die op dit moment onder de rechter is. De zaak wordt besproken van het moment van het binnenkomen van de zaak, tot aan de zitting een week later en uiteindelijk het vonnis van de rechtbank.

De aanwezige studenten worden uitgedaagd mee te denken over zowel de strategie als de juridische onderwerpen in de procedure: de vraag of sprake is van algemene voorwaarden, onredelijk bezwarenede bedingen en belangenverstrengeling.


Geïnteresseerd in dit vakgebied of in Dirkzwager en heb je zin in een lekkere lunch? Geef je dan nu op via het volgende formulier:

© JFV Nijmegen 2019