Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

VVA Masterclass: Focus editie

Datum: 10-06-2022
Tijd: 12:00 tot 18:00
Locatie: Ede

Save the date voor de VVA Masterclass op vrijdag 10 juni 2022. Na de succesvolle, culinaire en balans edities, staat de masterclass van 2022 in het teken van FOCUS.

“Focus; iets waar je speciale aandacht aan geeft. Het betekent bij Van Veen Advocaten: de zaak van binnen en buiten kennen. Concentreren op een op maat gemaakte oplossing. Maar ook: het scherpstellen op ieders eigen kracht en dit optimaal benutten. Tijdens de rechtenstudie kan het soms lastig zijn om al de focus te hebben op wat je daarna gaat doen. Gelukkig is er tijd om je te oriënteren, bijvoorbeeld tijdens de VVA Masterclass 2022!

Dus: wil jij je op 10 juni met ons focussen op de rechtspraktijk? Ben je niet bang om in te zoomen op jouw ambities? Los jij de interactieve casus op? En doe je gezellig mee aan de actieve workshop die alles te maken zal hebben met het thema van deze editie? Kijk je uit naar een inspireren- de, interactieve dag die zo snel als een licht lits voorbij lijkt te gaan? Meld je dan nu aan. Uiteraard sluiten we de dag af met een borrel in ons café. Hier ontmoet je de rest van ons team.

De VVA Masterclass wordt georganiseerd voor WO rechtenstudenten die in de afrondende fase van hun studie zitten. Wij kijken uit naar de wederzijdse kennismaking!

Mail je cv, stagebeoordelingen en cijferlijsten naar Otto Meijnen via solliciteren@vanveen.com (let op: aanmelden voor de VVA Masterclass kan tot en met maandag 23 mei 2022).


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up