Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Vrijetijdsactiviteit: Ik hou van Holland

Datum: 18-11-2020
Tijd: 20:30 tot 22:30
Locatie: Zoom

Ook al liggen de fysieke activiteiten voorlopig nog even stil, de Vrijetijdscommissie heeft in ieder geval niet stilgezeten! Waar we vorige keer met de bierproeverij verschillende landen en streken langs zijn gegaan, zullen we deze avond blijven hangen bij één land, en niet zomaar één!

Het wordt een echte Hollandse avond, zónder Linda de Mol, maar mét de beste spellen, drankjes en hapjes. Er is hard gewerkt aan een online avond, waarin je kunt gaan strijden voor een heuse Hollandse prijs met je team. Verdiep je alvast in onze Nederlandse cultuur, en je zult optimaal voorbereid zijn voor weer een nieuwe legendarische online avond met de JFV!

Je kunt je vanaf nu inschrijven in een drie- of tweetal of in je eentje en dan zorgen wij ervoor dat er een team voor jou gevormd wordt. Met je team ga je voor die ene gewilde prijs strijden, waarmee jullie je tot de winnaar van de avond zullen kronen!

Deelnemers zullen tijdig een mail ontvangen met de zoomlink en een echt Hollands boodschappenlijstje om zo het optimale Hollandse gevoel te creëren.

 

LET OP: deze activiteit is alleen toegankelijk voor leden van de JFV.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up