Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Vrijetijds x sportweekend: party in the USA

Datum: 13-06-2022
Tijd: Hele dag
Locatie: Werkhoven (Utrecht)

De vrijcie en sportcie hebben de handen ineengeslagen om een groots JFV-weekend neer te zetten. Dit jaar staat in het thema van cheerleaders, basketballers, cowboys en football-spelers. Oftewel, een Party in the USA zoals Miley Cyrus bedoelde. Hoog tijd om jouw codex uit de kast te halen en het collegejaar mooi af te sluiten.

We laten de voetbal, wielrenfiets en hockeystick thuis en zullen deze inruilen voor een American football, een honkbalknuppel en een typische sport uit het Wilde Westen die we nog even voor ons houden. Genoeg te doen dus!

De trip vangt aan op maandag 13 juni en op woensdag 15 juni zullen we weer richting huis gaan. Deelname kost €50,- (excl. €0,29 transactiekosten). Hierbij is eten en drinken inbegrepen. De locatie is in Werkhoven.

Kan jij net zo goed presteren als de sporters van de NFL, of cheer jij liever langs de kant? Schrijf je snel in voor deze onvergetelijke dagen! Inschrijven kan onderaan deze pagina en op de JFV-kamer. Na inschrijving ontvang je spoedig meer informatie!

Datum: 13-15 juni
Locatie: Werkhoven (Utrecht)
Kosten: €50,- (+0,29 cent transactiekosten)


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up