Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Sportactiviteit: Wheel of Sportune

Datum: 10-11-2020
Tijd: 20:00 tot 23:00
Locatie: Zoom

De afgelopen weken zijn al veel leuke online activiteiten de revue gepasseerd. Ook de sportcommissie heeft niet stilgezeten. Zodoende ligt er weer wat moois in het verschiet. Deze dinsdagavond haalt de commissie de fanaticus in je naar boven bij een echte online wedstrijd! De avond zal bestaan uit rondes met een groot scala aan uiteenlopende sportgerelateerde vragen. De sportgerelateerde vragen worden door het alwetende rad bepaald. Jij dient met je team zoveel mogelijk punten te behalen. Natuurlijk is niets voor niks; het team met de meeste punten zal hier rijkelijk voor worden beloond! De sportcommissie heeft daarnaast ook nog een verassing in petto!

Heb jij zin om je sportieve kennis te testen en alles op alles te zetten om je team naar de overwinning te schieten? Dan zien wij jou graag verschijnen op dinsdag 10 november om 20:00!

BELANGRIJK: Iedereen dient zich individueel in te schrijven, daarbij is het wel mogelijk een voorkeur aan te geven bij wie je graag in een team wilt (max. 5 personen per team).

Inschrijven is geheel kosteloos en kan tot maandag 9 november 20:00 uur.

 

LET OP: deze activiteit is alleen toegankelijk voor leden van de JFV.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up