Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Sportactiviteit: Sportlezing Wilco van Schaik

Datum: 08-03-2021
Tijd: 20:30 tot 22:00
Locatie: Online

Beste leden,

De sportcommissie is de laatste tijd weer druk bezig geweest met een mooie activiteit, nog steeds via de digitale wegen. Ondanks dat we van Mark en Hugo weer deels in groepen mogen sporten, geldt dit helaas nog niet voor de sportievelingen van de JFV Nijmegen, maar wees niet getreurd! Wij begrijpen dat alle sportievelingen ook een avondje rust willen, daarom heeft de sportcommissie een enthousiaste spreker gevraagd om een lezing te geven.

Het gaat hier om een sportieve lezing met een Nijmeegs tintje. Wilco van Schaik, sportief directeur van N.E.C. Nijmegen, zal onze leden meenemen in de wereld van sport en ondernemen. Wilco was voor zijn tijd bij N.E.C. Nijmegen algemeen directeur bij FC Utrecht en heeft dan ook zeer veel ervaring op het gebied van marketing, communicatie en leiderschap.

Tijdens de lezing vertelt hij over zijn ervaringen als leider in de sportwereld en zijn ervaringen in het bedrijfsleven. Hij vind het erg leuk om mensen te inspireren en staat dan ook bekend als een echte motivator!

De lezing zal plaatsvinden om 20:30 uur op maandag 8 maart. Inschrijven kan via onze site en is helemaal gratis!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up