Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

!Reservelijst eerstejaarsborrel!

Datum: 23-09-2020
Tijd: 19:00 tot 01:00
Locatie: Café Sjors & Sjimmie

!!RESERVELIJST VOOR DE BORREL!!

Wij zullen contact opnemen met degene die eventueel kunnen deelnemen aan de activiteit wanneer er plekken vrij zijn gekomen.

Eerstejaarsborrel: Terrastour

We naderen het einde van september en zo ook de laatste eerstejaarsactiviteit die gepaard gaat met deze maand. Met genoegen kijken we terug naar de activiteiten die reeds hebben plaatsgevonden en naar het enthousiasme en de gezelligheid die we signaleerden bij onze nieuwe leden. Wij presenteren dan ook graag de allerlaatste activiteit van de na-introductie: de Terrastour.

Onder het genot van een drankje zal jij in een groepje deelnemen aan een aantal drankspellen die zullen worden gehost door de kersverse leden van de eerstejaarscommissie. Per tafel op het terras van café Sjors en Sjimmie zal steeds een ander spel gespeeld worden om zo bekend te worden met alle spellen die de student anno nu dient te kennen. Zo ben je er zeker van dat, zodra het stappen weer echt mag beginnen, bij jou niks aan de voorbereiding ontbreekt!

Om 19:00 zal de activiteit aanvangen op het terras van café Sjors en Sjimmie. Na de opening met een drankje zal om 19:30 de eerste ronde beginnen. Nadat het laatste spel is gespeeld zal uiteraard gelegenheid bestaan om lekker te blijven borrelen. Deelname aan de activiteit kost 5 euro. Daarnaast blijven de maatregelen zoals die zijn gesteld door het RIVM en de locatie natuurlijk altijd gelden:

  • blijf bij klachten thuis;
  • vul het registratieformulier op locatie in, welke je via je telefoon op tafel kan scannen;
  • houd anderhalve meter afstand van elkaar;
  • blijf zoveel mogelijk zitten op je plek.

Enthousiast? Inschrijven kan middels het formulier hieronder. VOL = VOL!

 

LET OP: de activiteit is alleen toegankelijk voor leden van de JFV Nijmegen.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up