Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Pleitmiddag met pleitgenootschap Rota Carolina

Datum: 24-03-2022
Tijd: 14:00 tot 16:00
Locatie: Grotiusgebouw

Perfectioneer je pleitkunsten!

Goed kunnen pleiten is een waardevolle skill om te hebben als advocaat in spé. Wil je de rechters in de rechtszaal omver kunnen blazen met jouw pleidooi? Dan komt deze pleit middag goed van pas!

Op 24 maart van 14:00 tot 16:00 zullen de experts van Pleitgenootschap Rota Carolina alle tips & tricks met jullie delen die zullen bijdragen aan het perfectioneren van je pleit kunsten.

In de loop van de middag wordt de groep verdeeld in kleine groepen die elk een casus gaan voorbereiden. Deze zaak wordt bepleit voor de rechtbank, waarna je als pleiter feedback ontvangt door de kenners van Rota Carolina. De beste pleiter zal een dinerbon winnen van De Waagh!

Wil jij later als advocaat of officier zelfverzekerd in de rechtszaal staan of gewoon een dik cijfer halen voor je Rota? Schrijf je dan snel in op de JFV-kamer voor de pleit middag van de Legal Skills Week in samenwerking met pleitgenootschap Rota Carolina.

Locatie: GR. -1.060

LET OP: Op de activiteiten van de Legal Skills Week is het boetebeding van toepassing: https://jfvnijmegen.nl/lidmaatschap/boetereglement-formele-activiteiten/.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up