Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Meesterlijke ervaringen met Van Benthem & Keulen in Maastricht

Datum: 17-09-2021
Tijd: Hele dag
Locatie: Maastricht

Ontmoeten wij jou tijdens onze Meesterdagen 2021? 

Het effect van de coronamaatregelen is zichtbaar en gelukkig wordt steeds meer mogelijk. Voor Van Benthem & Keulen een reden om te kijken naar de Meesterdagen 2021. Als de situatie rond corona zich goed blijft ontwikkelen, dan organiseren wij de Meesterdagen 2021 op 17 en 18 september aanstaande in Maastricht. Mochten de coronamaatregelen dit tegen die tijd niet toestaan, dan zorgen wij uiteraard voor een alternatief programma.

Ben jij een gedreven en enthousiaste rechtenstudent die van een uitdaging houdt? Wil jij meer weten over ons en ons kantoor? Dan zijn de Meesterdagen echt wat voor jou. Wij kijken er naar uit tijdens deze tweedaagse bijeenkomst kennis met jou te maken!

Tijdens de Meesterdagen reizen we af naar het uiterste zuiden van ons land. Wij nemen je mee in de wereld van de advocatuur en het notariaat en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Samen met veertien medestudenten ga jij, onder leiding van vier advocaten/kandidaat-notarissen van ons kantoor, aan de slag met een inhoudelijk programma. Daarnaast brengen we een bezoek aan het mooie Maastricht. De stad die bekend staat om zijn historische binnenstad, culinaire hoogstandjes en bruisende sfeer. We overnachten in het prachtige kasteel Vaalsbroek.

Ben jij eind bachelor- of masterstudent? Wil jij uitgebreid kennismaken met Van Benthem & Keulen en ervaren op welke manier wij legal maken? Geef je dan op voor de Meesterdagen 2021.

Aanmelden

Aanmelden voor de Meesterdagen 2021 kan tot en met 14 juli 2021 door een mail te sturen naar Stijn Maijers op stijnmaijers@vbk.nl met daarin jouw motivatie, cv, cijferlijst en eventuele stagebeoordelingen.


Meer informatie

Wil je meer weten over de meesterdagen? Kijk dan op www.vbk.nl/meesterdagen. Voor meer informatie kun je ook bellen met Stijn Maijers via 030-259 59 59


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up