Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Maandelijkse borrel: Lustrumthemabekendmakingsborrel

Datum: 06-10-2021
Tijd: 19:00 tot 23:59
Locatie: Stretto

Het is 27 februari 1927. Het is slechts 4 graden Celsius en er staat een gure zuidwestenwind. Deze dag blijkt nu, bijna 95 jaar later, de zonnigste dag in de geschiedenis van het Nijmeegse studentenleven: de JFV Nijmegen werd opgericht.

Na 5 lange, bewogen jaren, zal de JFV Nijmegen de volgende mijlpaal bereiken: de memorabele leeftijd van 95 jaar. Dit betekent dat dit collegejaar in het teken zal staan van het 19e lustrum. Om u alvast een voorproefje te geven van de feestelijkheden die komend collegejaar op het programma staan, zal de lustrumcommissie tijdens de maandelijkse borrel een tipje van de sluier oplichten en het lustrumthema bekendmaken!

Dus ditmaal komt u niet enkel voor de ouderwetse gezelligheid en de nostalgische klanken van Gimme Gimme Gimme en Piano Man naar Café de Stretto, maar kunt u ook getuige zijn van de onthulling van het lustrumthema.

Voor toegang is een geldige QR-code uit de Coronacheck-app vereist. Aangezien er nog steeds wordt gewerkt met een maximumcapaciteit, is inschrijving voor de activiteit verplicht.
LET OP: de borrel is alleen toegankelijk voor leden van de JFV Nijmegen (bij vertoon van de ledensticker)

De inschrijvingen zullen donderdag 30 september aanstaande openen om 12.00 uur op www.jfvnijmegen.nl. Wees er snel bij want vol = vol!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up