Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Maandelijkse borrel: Alles-mag-niks-moet-u-vraagt-wij-draaien-lekker-in-het-zonnetje-womibo-festival

Datum: 07-04-2021
Tijd: 17:00 tot 20:00
Locatie: Online

Heb je zin om louter te ouwehoeren? Wordt geregeld! Zin in piccolo? Wordt geregeld! Zin om te bierpongen? Wordt geregeld. U vraagt, wij draaien. Op deze womibo is de gast koning. Buiten kijf staat dat smaken verschillen, en zo ook dat menig persoon een andere voorkeur heeft. Om die reden heeft het bestuur in samenwerking met de borrel- en feestcommissie ervoor gekozen ditmaal géén concreet programma neer te zetten. Deze woensdagmiddagborrel kan dan ook naar eigen smaak worden ingevuld. Waar de één hunkert naar (drank)spel, zoekt de ander juist liever een conversatie over koetjes en bijtjes op met de kameraden die door de coronamaatregelen uit het oog verloren zijn.

Woensdag 7 april vangt de borrel dan ook om 17:00 aan. De deelnemer zal dan spoedig zelf de keuze kunnen maken om in een break-outroom te gaan die reeds al invulling heeft gevonden of mogelijk nog invulling door de deelnemers zelf gaat krijgen. Beschouw het eventueel als (grote) statafels zodat eindelijk weer het heuse borrelgevoel waar wij naar smachten kan worden ervaren.

Daarnaast is het mogelijk een met zorg geselecteerde goodiebag op te halen bij een nader te noemen locatie. Je ziet maar ff wat je doet.

Inschrijven onderaan deze pagina!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up