Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Presentatietraining Fleur Presents

Datum: 15-03-2021
Tijd: 19:30 tot 21:00
Locatie: Online

Presenteren kun je leren
Of het nu bij Rota is, of later in de rechtszaal: presentatievaardigheden zijn essentieel voor een goede jurist. Geen rechter, cliënt of collega zit te wachten op een voorgelezen pleitnota. Het is een kunst om snel en overtuigend jouw argument of boodschap over te brengen.

Fleur Huijs, beter bekend als Fleurpresents helpt jou om je presentatie skills naar een hoger niveau te tillen. Eerder werd Fleur al door NU.nl en RTL Nieuws geïnterviewd en schoof ze aan bij De Wereld Draait Door en 3FM. En niet te vergeten: Fleur is één van onze medestudenten! Omdat zij ook rechtsgeleerdheid studeert in Nijmegen, weet Fleur precies hoe een jurist het maximale uit zijn of haar presentatie kan halen.
In de training behandelt Fleur 2 onderdelen, Presentation en Performance. Zo gaan we kijken naar de inhoud van de presentatie en het ‘optreden’.

Wil jij af van je knikkende knieën tijdens je presentatie? Of wil je weten hoe je je presentatie logisch opbouwt? Meld je nu aan voor de lezing Presenteren kun leren! Dit kan tot en met 14 maart!

Deelnemers krijgen een goodiebag gevuld met een thee- of koffiepakketje! Hierover volgt later meer informatie.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up