Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Etiquettediner met Damsté Advocaten – Notarissen

Datum: 23-03-2022
Tijd: 18:00 tot 22:00
Locatie: Landgoed Brakkesteyn

De avond van de derde dag van de Legal Skills Week staat in het teken van etiquette. Op 23 maart zullen de juristen van Damsté Advocaten-Notarissen je onder het genot van een heerlijk diner alles vertellen over tafelmanieren. De prachtige locatie van dit jaar is het mooie Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen, aanvang is 18:00 uur (inloop).

Wie vertrouwd is met zakelijke omgangsvormen en etiquette onderscheidt zich als iemand die een blijvende indruk achterlaat. En dat wil je natuurlijk!
Tijdens het etiquettediner vertellen we je over de ins en outs van etiquette. Etiquette tijdens recepties en evenementen maar ook etiquette aan tafel. Want weet jij hoe je je glas moet vasthouden tijdens een receptie of waar je je armen/handen moet laten als je iemand te woord staat? Waar staat bij een diner het bord voor jouw broodje ook alweer? Hoe zit het nou met het bestek? Allemaal vragen waar je tijdens het etiquettediner een antwoord op zal krijgen.

Deze avond kunt u genieten van een 3-gangen diner met Damsté Advocaten waarbij de drank volledig wordt verzorgd. De kosten voor dit alles zullen slechts €20,- bedragen. Deelnemers ontvangen een leuke goodiebag!

Inschrijven kan vanaf 8 maart tot en met 16 maart middels een mail, voorzien van CV, te sturen naar secretaris@jfvnijmegen.nl Bij een overschot aan aanmeldingen zal op basis jullie CV’s een selectie worden gemaakt. Wees er snel bij!

Soft skills for hard cases!

Locatie: Landgoed Brakkesteyn

Kosten: €20,-

LET OP: Op de activiteiten van de Legal Skills Week is het boetebeding van toepassing: https://jfvnijmegen.nl/lidmaatschap/boetereglement-formele-activiteiten/.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up