Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Etiquettediner Damsté

Datum: 17-03-2021
Tijd: 17:30 tot 22:30
Locatie: Online

De avond van de derde dag van de Legal Skills Week (woensdag 17 maart 2021) staat in het teken van etiquette. De medewerkers van Damsté advocaten-notarissen zullen je hier onder het genot van een heerlijk diner álles over vertellen. Het diner zal worden verzorgd door Landgoed Brakkesteyn te Nijmegen en vindt dit jaar online plaats.

Wie vertrouwd is met zakelijke omgangsvormen en etiquette, onderscheidt zich als iemand die een blijvende indruk achterlaat. En dat wil je natuurlijk!
Tijdens het etiquettediner vertellen we je over de ins en outs van de etiquette. Etiquette tijdens recepties en evenementen, maar ook de etiquette aan tafel. Want weet jij hoe je je glas moet vasthouden tijdens een receptie of waar je je armen/handen moet laten als je iemand te woord staat? hoe zat dat nou met het bestek? Dit zijn allemaal vragen waar je tijdens het etiquettediner een antwoord op zal krijgen.

Deze avond kan je genieten van een 3-gangendiner en een heerlijke fles wijn. De kosten voor dit alles zullen slechts €21,50 bedragen. De dresscode is formeel. Zorg er daarnaast voor dat je er thuis gezellig bij zit (denk aan onder andere kaarsjes, mooi servies etc.), zodat het net voelt alsof we écht samen dineren!

Inschrijven kan tot vrijdag 12 maart 12:00 uur middels een mail, voorzien van cv, te sturen naar baz@jfvnijmegen.nl. Bij een overschot aan aanmeldingen zal op basis van jullie cv’s een selectie gemaakt worden. Wees er snel bij, want vol = vol!

Keep going, keep growing!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up