Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – CV-building/LinkedIn training met Qompas

Datum: 23-03-2022
Tijd: 12:15 tot 13:30
Locatie: Grotiusgebouw

Op 23 maart zal de LinkedIn en CV-builder workshop, gegeven door Qompas, plaatsvinden. In deze workshop zal Qompas vertellen over het opstellen van een goed en onderscheidend Curriculum Vitae. Welke ervaringen zijn goed om te vermelden en hoe maak je het CV aantrekkelijk voor werkgevers? Daarnaast zal Qompas ingaan op de vraag hoe je goed overkomt op LinkedIn. Dit is immers het online visitekaartje voor werkgevers. Naar aanleiding van alle tips krijg je de mogelijkheid om jouw CV en LinkedIn te professionaliseren om zo jouw kansen op de banenmarkt te vergroten!
Qompas geeft jou de mogelijkheid om je CV van tevoren op te sturen. Zij zullen deze dan controleren en hier feedback op geven. Gratis en voor niets!

De workshop zal plaatsvinden in de pauze, van 12:15 tot 13:30, onder het genot van een verzorgde lunch. Wil jij jouw CV en LinkedIn naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan snel in op de JFV-kamer!

Locatie: -1.075
Kosten: Geen
LET OP: Op de activiteiten van de Legal Skills Week is het boetebeding van toepassing: https://jfvnijmegen.nl/lidmaatschap/boetereglement-formele-activiteiten/.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up