Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Carrièremiddag

Datum: 22-03-2022
Tijd: 13:00 tot 17:00
Locatie: De Waagh

Wil jij je verder verdiepen in de juridische wereld en wellicht al kijken waar de mogelijkheden na jouw studie liggen? Kom dan naar de carrièremiddag!

Op deze middag zullen sprekers uit verschillende sectoren van de juridische wereld aan het woord zijn. Er zal gesproken worden door een jurist van de ABN AMRO, een advocaat van het kantoor Kennedy van der Laan, een jurist van de Academies voor Wetgevings- en Overheidsjuristen en een jurist vanuit de Rechtspraak. Nadat zij aan het woord zijn geweest zal er een banenmarkt plaatsvinden. Hier is er de mogelijkheid om informeel een kleine borrel te drinken en vragen te stellen aan de sprekers.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag komen naar de carrièremiddag? Schrijf je dan snel in op de JFV-kamer voor de carrièremiddag op 22 maart! De middag zal aanvangen om 13:00 en zal eindigen rond 17:00. Deelnemers ontvangen een leuke goodiebag.

Locatie: De Waagh
Kosten: Geen
LET OP: Op de activiteiten van de Legal Skills Week is het boetebeding van toepassing: https://jfvnijmegen.nl/lidmaatschap/boetereglement-formele-activiteiten/


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up