Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Legal Skills Week – Carrièremiddag

Datum: 16-03-2021
Tijd: 13:00 tot 16:00
Locatie: Online

Op dinsdag 16 maart vindt de Carrièremiddag plaats, waarbij studenten zich kunnen oriënteren op het juridische werkveld. Juist in deze tijd kan het lastig zijn voor studenten om een beeld te krijgen van de praktijk.
Daarom bieden wij de mogelijkheid om kennis te kunnen maken met Damsté, Bird & Bird, Lexence en Kennedy van der Laan. Zij zullen workshops en interactieve lezingen geven, gericht op carrière maken. Denk aan een sollicitatietraining, onderhandelingsworkshop, een lezing over persoonlijke drijfveren en cliëntgericht adviseren. Daarnaast zal advocaat Hamidy, werkzaam bij Bierman Advocaten, vertellen over zijn carrière.

Ronde 1:

  • Lexence: workshop ‘wie ben jij’ in het kader van persoonlijke drijfveren
  • Bird&Bird: onderhandelingsworkshop

Ronde 2:

  • Kennedy van der Laan: workshop cliëntgericht adviseren
  • Mr. Hamidy over zijn carrière

Ronde 3

  • Damsté: sollicitatietraining

 

Bij inschrijving dien je een voorkeur aan te geven aan welke workshop in ronde 1 en 2 je het liefste wilt deelnemen. Als een workshop vol is dan wordt je ingedeeld bij de andere workshop, dus wees er snel bij! Bij inschrijving neem je wel automatisch deel aan ronde 3.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden na je studie en wil je extra skills ontwikkelen? Schrijf je dan nu in! Inschrijven voor deze activiteit van de Legal Skills Week kan tot en met 14 maart onderaan deze pagina.
Wees er snel bij! De eerste 40 aanmeldingen ontvangen een goodiebag, inclusief een borrelpakketje om de middag mee af te sluiten.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up