Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kantoorbezoek: Simmons & Simmons

Datum: 04-10-2022
Tijd: 14:00 tot 17:00
Locatie: Claude Debussylaan 247, 1082 MC Amsterdam

De kantoren van Simmons & Simmons zijn gegroeid met lokale advocaten die de cultuur, het bedrijfsleven en de taal van elk land begrijpen. Ze moedigen onze mensen actief aan om kansen in het buitenland te verkennen via een programma van internationale detachering en detachering van klanten. De advocaten zijn blootgesteld aan enkele van ‘s werelds toonaangevende bedrijven, financiële instellingen en de meest innovatieve bedrijven en werken samen met sleutelfiguren bij deze organisaties.

Het klantenbestand van Simmons & Simmons omvat veel van de huidige FTSE100- en Fortune Global 500-bedrijven. Wij adviseren de top 10 investeringsbanken, veel van ‘s werelds grootste financiële conglomeraten, meer dan de helft van de top 60 Europese hedgefondsmanagers en 13 van de top 20 Amerikaanse hedgefondsmanagers. De klanten behoren doorgaans tot de 20 grootste farmaceutische bedrijven ter wereld.

Op 4 oktober zal de JFV Nijmegen afreizen naar dit Amsterdamse kantoor waar wij een klein kijkje in de keuken krijgen. We zullen de middag beginnen met te vertellen over de praktijk binnen het Financial Markets team waarna u een casus/rollenspel doet met kantoorgenoten. Wij zullen de dag gezamenlijk met kantoorgenoten afsluiten met een borrel.

Voor dit kantoorbezoek dient u uw CV te mailen naar: extern@jfvnijmegen.nl.

Let op: boete beding is geldig op deze activiteit.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up