Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kantoorbezoek EIFFEL

Datum: 26-04-2022
Tijd: 13:30 tot 18:00
Locatie: EIFFEL Arnhem

Bijna 30 jaar geleden dacht EIFFEL dat het anders kon in de wereld van interim dienstverlening. Sneller, slimmer, pragmatischer. EIFFEL werd opgericht, vernoemd naar ingenieur Gustave Eiffel. Een onconventionele denker, bekend om zijn solide constructies. Vandaag de dag staan zij bekend als solide partner in de bedrijfsvoering van hun klanten.
In hun gemeenschap vind je juridische, financiële en bedrijfskundige expertise op hoog niveau. Gecombineerd met kennis van de belangrijkste sectoren en ruime ervaring in integrale projectbeheersing. “Denken in kansen, doen in oplossingen. Daar kunnen we bij EIFFEL geen genoeg van krijgen.” Dat betekent dat ze continu zoeken naar versterking van hun teams in de wereld van legal, finance en process. Naar experts die hun sporen hebben verdiend en graag doorgroeien in het bedenken, ontwerpen en leveren van oplossingen.

26 april zullen we afreizen naar EIFFEL voor het laatste kantoorbezoek van dit collegejaar. Tijdens dit kantoorbezoek zal er eerst een kantoorpresentatie gehouden worden waarna we een training personal branding zullen krijgen. Daarna krijgen we een presentatie van een mystery topsporter. De dag zal afgesloten worden met een borrel op kantoor.

LET OP: op de activiteit is het boetebeding van toepassing

Tijd: 13:30 centraal station Nijmegen
Datum: 26 april
Dresscode: formeel


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up