Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Kantoorbezoek Clifford Chance

Datum: 04-04-2022
Tijd: 12:30 tot 18:00
Locatie: Amsterdam

Clifford Chance is één van ‘s werelds toonaangevende advocatenkantoren met vestigingen over de hele wereld. De vestiging in Amsterdam beschikt over de praktijkgroepen: Global Financial Markets, Corporate, Tax, Pensions & Employment, Litigation & Dispute Resolution en het Notariaat. Het kantoor van Clifford Chance bevindt zich in een monumentaal pand in hartje Amsterdam waar ongeveer 150 advocaten, kandidaat-notarissen en fiscalisten samenwerken aan gave transacties en opdrachten.

De persoonlijke ontwikkeling van hun medewerkers staat centraal binnen de wereldwijde organisatie. Daarom hebben zij in 2000 hun eigen internationale opleidingsinstituut opgericht: de Clifford Chance Academy. “Onze advocaten hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van de trainingen van de Academy vinden verspreid over Europa plaats, wat het mogelijk maakt buitenlandse kantoorgenoten te ontmoeten met wie er in de praktijk ook veel wordt samengewerkt. Veel van onze medewerkers gaan gedurende hun loopbaan bij Clifford Chance ook voor een bepaalde periode in het buitenland werken. Als onderdeel van de Academy biedt Clifford Chance haar startende advocaten een opleiding aan de Law Firm School (LFS) aan, een opleidingsinstituut van zestien participerende advocatenkantoren met een commerciële en financiële praktijk.”

Op 4 april zal de JFV Nijmegen afreizen naar dit Amsterdamse kantoor waar wij een klein kijkje in de keuken krijgen. We zullen de middag beginnen met een algemene kantoorpresentatie waarna u zal speeddaten met kantoorgenoten. Wij zullen de dag gezamenlijk met kantoorgenoten afsluiten.

LET OP: het boetebeding is van kracht op deze activiteit.

Datum: maandag 4 april
Tijd: 12:30 op station Nijmegen
Dress code: formeel

Heb je geen recht meer op een studenten-ov, dan kan je de kosten voor de reis declareren bij de JFV Nijmegen.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up