Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Juridisch Congres 2021 – Het arbeidsrecht in tijden van crisis

Datum: 09-04-2021
Tijd: 11:00 tot 16:15
Locatie: Online

Juridisch Congres 2021 – Het arbeidsrecht in tijden van crisis

Ook dit jaar wordt er weer een Juridisch Congres georganiseerd. Het thema van het congres zal zijn ‘Het arbeidsrecht in tijden van crisis’: relevant, interessant en ook enigszins onvoorspelbaar. Niemand weet immers exact wat ons nog allemaal boven het hoofd hangt, maar dat het afgelopen jaar zijn sporen heeft nagelaten in het arbeidsrecht, staat vast. Wij hebben daarom alles uit de kast gehaald om een juridisch inhoudelijk, maar bovenal interessant en leuk congres neer te zetten.

Prof. mr. S.E. Bartels zal fungeren als dagvoorzitter en de rollen van plenaire sprekers worden ingevuld door prof. mr. F.G. Laagland (hoogleraar arbeidsrecht) en mr. M. Faber (senior advocaat bij Wijn & Stael). Daarnaast zullen er twee kleinschalige workshoprondes plaatsvinden, verzorgd door een aantal advocatenkantoren. Het congres zal worden afgesloten met een interactieve online borrel.

De deelnemende advocatenkantoren en de onderwerpen van de workshops zijn hieronder te vinden. Bij inschrijving dien je een voorkeur aan te geven welke workshop je in ronde 1 en 2 het liefst wilt volgen. Wij zullen proberen iedereen bij zijn of haar voorkeur in te delen.

Het congres zal online plaatsvinden via het platform Eventline, hierover ontvang je na inschrijving meer informatie. Inschrijven kan tot maandag 5 april 12:00 uur. Wees er snel bij, want de eerste 80 deelnemers krijgen een goedgevulde goodiebag inclusief versnaperingen om de dag goed mee door te komen. Deelname is gratis.

Dus wil jij meer te weten komen over het arbeidsrecht in tijden van crisis? Heb je zin in interessante lezingen en workshops? Wil je kennismaken met verschillende advocatenkantoren? Schrijf je dan snel in onderaan deze pagina!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up