Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

JFV Adtletische spelen – VOL

Datum: 31-08-2021
Tijd: 12:00 tot 12:00
Locatie: Petten

Waarde leden,

De afgelopen dagen zijn de maatregelen eindelijk teruggedrongen en zijn de eerste nachten weer doorgehaald in de stad. De gele rakkers hebben weer rijkelijk mogen vloeien in onze geliefde Bar 2, maar dat is niet genoeg als JFV’er!

Er wordt al een tijd gehunkerd naar een échte ouderwetse activiteit en we kunnen nu eindelijk goed nieuws brengen! De vrijcie en sportcie hebben de afgelopen weken de handen ineen geslagen en er staat een ware Adtletische spelen voor u klaar. Hoog tijd om de codex weer uit de kast te halen en het nieuwe collegejaar goed te beginnen. Uiteraard zal het bier rijkelijk vloeien en zal er genoeg tijd zijn om de laatste introroddels uitgebreid te bespreken.

Dit jaar zul je niet alleen adtletisch moeten presteren, maar zul je ook heuse golven moeten trotseren. Heb je altijd al de andere leden op hun muil willen zien gaan in het water? Ben je ook zo ontzettend toe aan een JFV-trip? Haal je olympische outfit uit de kast en meld je snel aan! Het belooft een ongekend succes te worden.

De trip vangt aan op dinsdag 31 augustus en op donderdag 1 september zullen we weer richting huis gaan. Deelname kost 50 euro (inclusief 29 cent transactiekosten). Hierbij is eten en drinken inbegrepen. De locatie is in Petten.

Haal de adthleet in jezelf naar boven en schrijf je snel in voor deze onvergetelijke dagen! Inschrijven kan onderaan deze pagina. Na inschrijving ontvang je spoedig meer informatie!

Geef tijdig aan als je verhinderd bent en daardoor niet kan deelnemen aan deze reis. Dit kan tot twee weken van te voren zonder verdere consenquenties. In geval van annulering na deze termijn zal het boetebeding worden toegepast.

LET OP: Deze trip is uitsluitend voor JFV-leden en VOL=VOL!


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up