Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

JBN-voorlichtingslunch

Datum: 17-11-2021
Tijd: 12:30 tot 13:30
Locatie: Montessorilaan 10, 6525 HR te Nijmegen

Wil jij samen met medestudenten één van Nederlands grootste juridische recruitmentevenementen organiseren? Als commissielid kom je persoonlijk in contact met de deelnemende kantoren en houd je je bezig met allerlei verschillende organisatorische aspecten. Uiteindelijk zorg je ervoor dat studenten de verbinding kunnen maken met een legio aan juridische bedrijven.
Hou jij van samenwerken, organiseren en lijkt het je vet om op een andere manier in contact te komen met het brede juridische werkveld? Meld je dan nu snel aan voor de interesselunch voor deelname aan de JBN-commissie van 2022. Deze lunch gaat plaatsvinden op woensdag 17 november om 12:30. Hierbij kun jij al je vragen stellen over zowel het commissariaat als het commissielidschap!

NB: Direct solliciteren voor de JBN-commissie 2022 is ook mogelijk. Mail hiervoor jouw CV + motivatiebrief naar voorzitter@jfvnijmegen.nl. Voor een functie in het commissariaat dien je dit voor 19 november te doen. Ben je geïnteresseerd in een functie als commissielid, dan kun je solliciteren tot en met 26 november.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up