Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Het JFV rechten gala 2021

Datum: 19-08-2021
Tijd: Hele dag
Locatie: Fort Lent

Waarde leden,

Na de vele maatregelen staat nu eindelijk het JFV Rechten Gala 2021 voor de deur op 19 augustus! Dames haal uw mooiste juwelen uit de doos en heren trek uw chiqueste 007 pak aan, want after all Diamonds are forever!

De galacommissie kan niet wachten om u na deze ellendig lange tijd te verwelkomen op de locatie. Dit jaar zal Wijnfort Lent als bestemming worden gebruikt om elkaar weer eens fysiek te mogen ontmoeten. Bij aankomst wordt u verwelkomd met een glaasje bubbels. De precieze invulling van de avond zal afhangen van de maatregelen die de pandemie ons brengt.  Hopelijk kunt u dansen en borrelen op de muziek die de DJ zal verzorgen. Anders zal het alleen een borrel zijn met een avondvullend programma. Wij hopen u in de week van 16 augustus meer informatie hierover te kunnen verschaffen.

Er is onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken. Uiteraard zullen de hapjes ook ruimschoots aanwezig zijn.

Tijdens dit evenement zal waarschijnlijk gebruikt worden gemaakt voor toegangsbewijzen i.v.m. COVID-19. Hierover volgt meer informatie indien u kaarten heeft gereserveerd.

De kaarten van het gala kosten €35,29 per persoon en zijn inclusief busvervoer voor de heen- en terugreis vanuit Nijmegen, drank, hapjes en transactiekosten.

 

LET OP: deze activiteit is alleen toegankelijk voor leden van de JFV Nijmegen en VOL=VOL.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up