Juridische Faculteitsvereniging Nijmegen

Het grote gala veurspel

Datum: 26-02-2021
Tijd: 18:30 tot 20:30
Locatie: Online

Dit jaar loopt alles natuurlijk net even iets anders dan gedacht. Toch blaast de JFV Nijmegen dit jaar alweer 94 kaarsjes uit.
Ondanks de pandemie laten wij dit moment niet zomaar voorbijgaan. Traditiegetrouw wordt de diesweek afgesloten met een gala. Helaas zal een fysieke activiteit in deze week geen doorgang kunnen vinden.

Toch heeft de galacommissie iets leuks in petto om je voor te kunnen bereiden op de vele gala’s die hopelijk gaan komen. De galacommissie presenteert: ‘Het grote gala veurspel’. Na een jaar je nette kleding te laten verstoffen kan iedereen wel een cursus ‘Hoe heurt het eigenlijk?’ gebruiken. Hoe ziet zo’n gala eruit, hoe vraag je een date mee naar het gala en wat zijn de vele tradities? De galacommissie bereid je voor op wat er komen gaat.

Er worden deze avond twee workshops gegeven, waarvan een gaat over goed gekleed tijdens elk evenement. De galacommissie gaat u helpen om er deze zomer goed gekleed uit te laten zien. De andere workshop zal gaan over hairstyling, gegeven door de bekende Nijmegenaar Lady Diamond.

Om de verjaardag van de JFV Nijmegen toch nog een beetje feestelijk te maken dagen wij je uit om mee te doen aan onze online proseccopongtoernooi, waarmee de activiteit zal worden afgesloten.

Mocht dit jou nog steeds niet overgehaald hebben? Wat als wij jou nou eens vertellen dat deze leuke avond, incl. een proseccopong set, enkel €5 per persoon kost? En voor degene onder ons die ondanks deze barre tijden toch connecties hebben weten te leggen of te onderhouden is het dan ook mogelijk om één introducé aan te melden, zij hoeven dus geen lid te zijn van onze vereniging. Geef dit dan aan bij de inschrijving.
De proseccopongset dien je in Nijmegen op te halen op een nader te bekendmaken adres.

Kortom, wie wilt nou niet samen de verjaardag van de JFV Nijmegen vieren? Maak alvast een plaatsje vrij op vrijdag 26 februari tussen 18.30 tot 20.30. Dus trek je feestelijke kleding, rokkostuums of avondjurken uit de kast en mis deze digitale illustere avond niet! Wij hopen jullie allemaal dan te zien! Meld je snel aan onderaan deze pagina!

Deelnemers ontvangen na inschrijvingen een tikkie om de betaling te voldoen.


Aanmelden

Heb je een account, log dan hier in om je aan te melden.

Login

Geen account? Meld je dan hier aan:

Je hebt je nog niet aangemeld voor een evenement.
caret-left Naar overzicht
caret-up